Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cituji

"muslimové nežijí v ghettech, extrémistické projevy u nás nebyly registrovány"

Takže můžeme v klidu podřimovat,  až ty problémy budou a až zjistíme že jsou prakticky neřešitelné.

Pane blogere,  jestli vy  nevidíte dál než do příštího jídla,  tak tohle nerozumné nechtějte po těch ostatních. Rozumný člověk si zkrátka dělá starosti dřív než přijdou a nikoliv až v okamžiku kdy exekutor vylomí zámek a začne zabavovat a odvážet.

Ve Francii, Anglii a jinde také byli ve stavu že  "muslimové nežili  v ghettech a  extrémistické projevy  nebyly registrovány"8-o

0 0
možnosti
Foto

To prave neni pravda. V Anglii a predevsim ve Francii zili v ghetech vzdy. Vzdy to byl problem techto zemi .. Je zajimave, jak se najednou vsichni probudili jen diky medialni masazi. Proc jste nemel pocit, ze je treba toto u nas resit pred rokem, dvema, deseti ... ?

0 0
možnosti

RvRv Nemáte pravdu, že v ČR není islám uznaný; ÚMO má registraci. Nemáte pravdu, že i to málo, co jich zde je, neporušuje zákony a nemá požadavky na výjimky. Halal maso, kruté porážky s udělenou výjimkou z r. 2010, opakované žádosti o udělení o udělení II. registrace, ač nesplňují podmínky, kázání v mešitách s nenávistným nábojem proti státu atd. Vaše bagatelizace nebezpečí islámu argumentovaná zatímním stavem v ČR se vyznačuje naivním čekáním na situaci, kdy se stane problém aktuální. Rozumným je dle vývoje na západě jasno, že pak už bude pozdě.

2 1
možnosti
Foto

Ano ... Stejne tak je nacase se zacit zabyvat problematikou ochrany proti hurikanum, zemetresenim a v neposledni rade malarii

0 2
možnosti

Znám několik muslimů a nedá se proti nim říct ani jedno zlé slovo. S blogem víceméně souhlasím, byť je tento problém složitý. Bohužel vzhledem k tomu, jaké všechny lži prezentují média a některé blogy zde, se nedá ničemu jinému divit, že je tu rostoucí, místy přehnaná nenávist, třebaže některé důvody jsou zřejmé...

2 1
možnosti
Foto

Pokud mluvíte o Teplicích, tak jsou kavárny a restaurace, které Araby  uvnitř  nechtějí a brání se tomu. Proč ? Protože  Arabové přijdou do kavárny s dětmi, které začnou běhat po kavárně, vrážejí do stolků, kde sedí další lidi. Berou cukřenky a obsah si sypou přímo do úst.  Nikdo  z Arabů je nenapomene. Arabové sedí a cumlají jednu kávu a hrajou si na mobilním telefonu. Po jejich odchodu je nutné okamžitě uklidit WC. Ten, kdo je zažil v kavárně už do takové kavárny nepřijde, ne proto, že tam chodí Arabové, ale kvůli tomu jak se chovají.

2 0
možnosti

To víte, Korán muslimům přikazuje, aby nechali děti běhat po kavárně a vrážet do stolků, aby brali cukřenky a obsah si sypali přímo do úst, cumlali si jednu kávu a hráli si přitom na mobilním telefonu.. Ještě že máme Konvičku, Vandase aspol., kteří takovouto islamizaci českých restaurací nedovolí.;-)

2 4
možnosti
Foto

Co podle vás nasvědčuje tomu, že v ČR dramatičtěji stoupne počet muslimů?

1 1
možnosti

Porodnost a přistěhovalectví.

1 0
možnosti

Takže budeme jako čekat, až ty potíže nastanou a pak už nebudou řešitelné?

6 0
možnosti
Foto

Znovu se ptám, co podle vás svědčí o tom, že by u nás měly nastat problémy? Vláda přidala na bezpečnostní služby, což je správný krok, co ještě chcete dělat?

1 0
možnosti

P20e87t53r 52H89a63l30í34k

26. 1. 2015 10:59

To je hodne kratkozrake. V zemich, ktere jste jmenoval pomerne brzo precisli muslimove puvodni obyvatelstvo. Diky demokracii ovladnou vlady techto zemi muslimove. Nasledovat bude uzakoneni prava saria, krere se pak bude rozsirovat na dalsi zeme. Pak vytlaci muslimove komunisty z vedeni EU a ovladnou ji. Vse bude naprosto demokraticke. Pravo saria pak bude narizeno vsem zemim a ty, ktere by snad nemely muslimskou vetsinu, budou mit kvoty na jeji vytvoreni.

7 0
možnosti

Ve svém výčtu jste zapomněl na české konvertity k islámu. Doporučuji Vaší pozornosti včerejší vystoupení jednoho z nich.v pořadu ČT 168 hodin, speciálně jeho odpověď na otázku ohledeně kamenování.

6 0
možnosti
Foto

168 hodin jsem včera viděl, výpovědi těch pár konvertitů mne neznepokojují..

1 1
možnosti

Je tedy obava z šíření islámu a islamismu v ČR na místě? Ano je! To že jich tu zatím moc není neznamená že můžeme v klidu čekat na ten "vyšší" počet. A pouze naivní člověk si může myslet, že problém Islámu zasáhne jen země západní Evropy. Jsme součástí Evropy, vše má na nás dopad. Autor se snaží zamaskovat problém, stejně jako ho maskovaly politické elity v minulosti. Věřím, že brzy pochopí, že problém islámu je doslova celosvětový, jelikož cílem Islámu není nic menšího než opanovat právě celý svět.

11 0
možnosti
Foto

Samozřejmě je problém islámu celosvětový, jen nevidím, proč by si muslimové - jak extrémisty tak uprchlíci - vybírali právě Česko..

0 2
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1032x
Člověk se spoustou chyb, protože... nobody´s perfect.

Seznam rubrik